Terapia asistida con perros

cartel terapia

 

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA,va acollir el passat dissabte 28 de novembre un taller sobre teràpia assistida amb gossos.

Vanesa Carbonell, directora de Dièresis Animal va ser l’encarregada d’impartir esta primera sessió teòrica en la que es va explicar com funciona en els animals i per tant en les persones, l’aprenentatge.

Es va explicar entre altres coses com es forgeixen les connexions neuronals quan es pateix una addicció. Açò influeix molt en la difícil, però no impossible, feina de rehabilitar-se. Es va fer especial èmfasi en la necessitat d’evitar certs contextos, que han contribuït també a eixe aprenentatge dolen que ara cal substituir.

La segona de les sessions serà pràctica i tindrà lloc a La Glorieta el pròxim 12 de desembre  a les 18:30h. En esta sessió oberta a tot el que vulga participar es treballarà amb Amelie i Zero, dos gossos co terapeutes, amb qui els assistents interactuaran per veure de forma clara tot el que es va explicar el dissabte a la sessió teòrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>